(Pre)veseli svatovi dobili 'čestitke' od policije: užgali bengalke na piru pa zaustavili promet i zadimili centar grada | Liputan 24 Maluku
www.AlvinAdam.com

Gratis Berlangganan

Tuliskan Alamat Email Anda. Gratis!

Delivered by FeedBurner

(Pre)veseli svatovi dobili 'čestitke' od policije: užgali bengalke na piru pa zaustavili promet i zadimili centar grada

Posted by On 11:33 AM

(Pre)veseli svatovi dobili 'čestitke' od policije: užgali bengalke na piru pa zaustavili promet i zadimili centar grada

strastveni ljubitelji pirotehnike

Nakon kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik, šest muških osoba u dobi od 21 do 26 godina prekršajno je sankcionirano zbog dva odvojena slučaja nezakonitog posjedovanja i upotrebe pirotehničkih sredstava.
U prvom se slučaju dvojica mladića sumnjiče da su u popodnevnim satima 10. veljače, za vrijeme svadbene proslave, na Mostu dr. Franja TuÄ'mana u Dubrovniku, aktivirali pirotehnička sredstva, tzv. bengalke, s kojima su hodali kolnikom državne ceste D-8, zbog čega je doÅ¡lo do zaustavljanja prometa.
U drugom se slučaju četvorica mladića sumnjiče da su u večernjim satima 27 . veljače, u staroj gradskoj jezgri u Dubrovniku, takoÄ'er aktivirali pirotehnička sredstva čije je posjedovanje i uporaba zakonom zabranjena.
Zbog sumnje da su počinili prekršaj iz Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, sva šestorica mladića prekršajno su sankcionirana, dok su dvojica mladića zbog zaustavljanja prometa prekršajno sankcionirana i sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Sumber: Google News | Liputan 24 Piru

Next
« Prev Post
Previous
Next Post »